banner249

Denizli’deki vahşi cinayetin sır perdesi aralandı!

Denizli'de geçtiğimiz hafta Pamukkale ilçesindeki bir sulama kanalında, başından ve göğsünden pompalı tüfekle vurulmuş halde bir erkek cesedi bulunmuştu. Polis, cesedin Mehmet Ali Özen’e ait olduğunu belirlediği cinayetin sırrı çözüldü. İddiaya göre, katil ya da katillerin yanlış kişiyi öldürdükleri ortaya çıktı.

Denizli’deki vahşi cinayetin sır perdesi aralandı!
banner240

Olay 14 Haziran Çarşamba günü Pamukkale ilçesinde meydana gelmişti. Karakurt Mahallesi kanal mevkisindeki tarlasını sulamak için gittiği sırada kanal yakınlarında bir erkek cesediyle karşılaşınca durumu polise haber vermişti.Olay yerine gelen Denizli  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesedin  35 yaşındaki Mehmet Ali Özen'e ait olduğunu, pompalı tüfekle başından ve göğsünden vurulduğunu belirlemişti. Cinayetle ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Olayla ilgili flaş gelişme yaşandı. İddiaya göre, katil ya da katillerin aslında başka birini öldürmek istediklerini fakat bir yanlışlık sonucu 35 yaşındaki Mehmet Ali Özen'i öldürdükleri ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER