banner249

Denizli’deki Suriyeli cinayetinin sır perdesi aralandı

Denizli’de 3 Eylül’de işlenen  cinayetin sır perdesi aralandı. Evinde ölü bulunan  Suriye uyruklu 46 yaşındaki AbdulwahedHendawi, öldüren zanlı İsmail A., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Denizli’deki Suriyeli cinayetinin sır perdesi aralandı
banner240

Cinayet 3 Eylül’de Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi’nde meydana gelmişti.

Edinilen bilgiye göre, Suriyeli uyruklu Abdulwahed Hendawi (46) ile yine Suriye uyruklu İsmail Alluş (18), arasında sözlü tartışma çıkmıştı. Çıkan tartışma sonrasında İsmail Alluş, 4 çocuk babası Hendawi’yi elleri ve ayaklarından bağladıktan sonra bıçakla öldürmüştü.
Olayı fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiş. Sağlık ekipleri ilk incelemede, Hendawi’nin hayatını kaybettiğini belirlemişti. Daha sonra olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, katil zanlısının bulunması için çalışma başlatmıştı.
Yapılan çalışmalar neticesinde cinayeti yakın bir kişinin işleme ihtimali üzerinde duran ekipler, ölen şahsın Suriyeli arkadaşlarını takibe alındı. Bir kişiden şüphelenen ekipler, operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli İsmail Alluş, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Alluş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 17:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER