banner249

Denizli’deki intihar girişimi olayının detayları belli oldu!

Denizli Merkezefendi ilçesinde zihinsel engelli olduğu söylenen 16 yaşındaki Refiye K. İsimli genç kız, intihar etmeye kalkışınca ortalık karışmıştı Olayın arkasından cinsel istismar iddiası ortaya atıldı. Genç kızın cinsel istimara uğradığı bu nedenle intihar etmek istediğinin söylenmesi üzerine olayla ilgili polis geniş çaplı çalışma başlattı.

banner240

Merkezefendi’nin İlbade Mahallesi Bakırlı Kavşağı 128 Sokakta evlerinin balkonundan tenekeyle kaplı çatıya çıkan 16 yaşındaki Refiye K. İsimli genç atlamıştı. Son bir hamle ile itfaiye ekipleri açmış olduğu hava yastığının üzerine düşmesini sağlamıştı. Hastaneye kaldırılan R.K.’nin neden böyle bir eylemde bulunduğu da ortaya çıktı. İddiaya göre, babası vefat eden ve annesiyle birlikte yaşan, zihinsel engeli nedeniyle de özel bir kurumda eğitim gören R.K., geçtiğimiz cuma günü kimseye haber vermeden Aydın’a gitti. Ertesi gün de attığı mesajla Aydın’da olduğunu bildirmesi üzerine polise bilgi verildi. Bir otelde bulunan ve cinsel istismara uğradığını söyleyen R.K., annesine teslim edildi. Annesiyle birlikte Denizli’ye dönen R.K. dün de yaşadığı psikolojik travma nedeniyle de intihar etmek istedi.

Cinsel istismar iddiası üzerine Denizli ve Aydın Emniyet müdürlükleri harekete geçerek, olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma başlattı. Polis, R.K.’nin Aydın’a nasıl gittiğini, kiminle buluştuğunu, otele kimin götürdüğünü belirlemeye çalışıyor

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 14:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER