banner249

Denizli’deki FETÖ üyelerinin ByLock konuşmaları ortaya çıktı

Denizli’de FETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik 44 sanıklı davada 6 kişinin birbirleriyle ByLock’tan yazıştıkları belirlendi.

Denizli’deki FETÖ üyelerinin ByLock konuşmaları ortaya çıktı
banner240

FETÖ/PDY emniyet yapılanmasına yönelik Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesince devam eden duruşmada ByLock yazışma detayları da mahkeme tarafından tanıklara ve sanıklara soruldu. Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki salonda görülen ikinci duruşmaya, İl Emniyet Müdürlüğünde çoğunlukla emniyet müdürü ve komiser rütbesinde görevliyken ihraç edilen tutuklu ve tutuksuz sanıklar, avukatları ve yakınları katıldı. Tanıkların dinlendiği duruşmada, bazı tanıkların ByLock yazışmaları okundu. Giriş tarihleriyle hareket dökümlerinin okunduğu duruşmada, tutuklu sanıklar ByLock kullandıklarını kabul etmedi. ByLock dökümlerinde ise aynı davadan 6 ismin birbiriyle görüştüğü ortaya çıktı. 
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, aralarında meslekten ihraç edilen 3. ve 4. sınıf emniyet müdürleri, emniyet amirleri ve polis memurlarının bulunduğu sanıklar “FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak", "Türkiye Cumhuriyeti'ni ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçlarından yargılanıyor. Mahkeme 31'i tutuklu 44 sanığın duruşmasını 14 Aralık tarihine erteledi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER