banner249

Denizli’deki cinayetin katili yakalandı

Denizli’de sokak ortasında tartıştığı sevgilisinin eski eşini tabancayla vurarak öldüren şahıs ile sevgilisi tutuklandı. 

Denizli’deki cinayetin katili yakalandı
banner240

Olay, Denizli’nin Honaz ilçesi Karaçay Mahallesi'nde Hüseyin Eydir (30), yaklaşık 3 ay önce boşandığı Ümmühan M. ve gönül ilişkisi yaşadığı ileri sürülen Fuat A. ile sokakta karşılaşmasının ardından tartışmıştı. Fuat A.'nın tabancayla vurduğu Hüseyin Eydir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Ümmühan M. ile Fuat A. ise olay yerinden kaçmıştı. Soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdüren Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün Fuat A. ve Ümmühan M.’nin saklandığı evi tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, Fuat A. ve Ümmühan M.’yi onlara yardım ettiği ileri sürülen 5 kişi ile birlikte gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen Ümmühan M., ardından ifade değiştirerek sevgilisinin isteği ve baskısı üzerine suçu kendi üzerine almak istediğini belirtti. Ümmühan M., cinayeti Fuat A.’nın işlediğini söyledi. Sorguları tamamlanan 7 kişi adliyeye sevk edildi. Fuat A. ve Ümmühan M. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER