banner249

Denizli’de vahşet! Bunu yapan insan olamaz

Denizli Çivril İlçesi'nde önceki gün akşam yaşanan olayda, içinde 3 kişinin olduğu aracın yol kenarında yatan köpeğe çarparak olay yerinden kaçtıkları iddia edildi. Aracın çarptığı köpek hayatını kaybetti.

Denizli’de vahşet! Bunu yapan insan olamaz
banner240

Olay, Çivril İğdir rampası eski yolda meydana geldi. Olayı gören ve müdahale eden vatandaşlara da tepki gösteren üç kişi, ölen köpeği aracın altından çıkartarak olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, iddialara göre içinde üç kişinin olduğu araç sürücüsü, eski yolda yol kenarında yatan köpeği görerek aracı köpeğin üzerine doğru sürdü. Araçtan kaçamayan köpek aracın altına kalarak feci şekilde can verirken sürücü yolun bittiği yere kadar köpeği aracın altında sürükledi. Yolun sonunda olayı gören bazı vatandaşların müdahale etmesine tepki gösteren sürücü ve yanındakiler köpeği aracın altından çıkartarak olay yerinden kaçtı.

Yerde cansız yatan köpeğe yardım etmek için yanına giden vatandaşlar köpeğin öldüğünü görünce Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mine Orhan’ı arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Başkan Mine Orhan, Çivril Polis merkezine giderek plakası alınamayan araç ve sürücüsünden şikâyetçi oldu. Şikâyetini BİMER aracılığı ile de yapan Mine Orhan “Köpeğe keyfi olarak çarpan ve sürükleyerek canice öldüren şahıslardan şikâyetçi olduk. Aracın ve içindekilerin bulunması için tüm girişimleri yaparak ceza almalarını sağlayacağız” dedi.

Ölen köpek, Çivril Belediyesi Sokak hayvanları kliniği tarafından alınarak gömüldü.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER