banner249

Denizli’de sıcak dakikalar

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Eflatun Sokağı diye adlandırılan sokakta meydana gelen olayda, 1 kişiyi bıçakladı

Denizli’de sıcak dakikalar
banner240

Olay Denizli’nin Pamukkale ilçesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi önünde yaşandı. Aralarında tartışma çıkan bir işletmenin çalışanlarına bıçakla saldıran kimliği belirsiz kişi, personelin karşılık vermesi sonucu arbede yaşandı. Arbede sırasında bir kişi bıçaklandı, zanlı ve çalışanlardan bir kaç kişi hafif şekilde yaralandı.

Olaya müdahale etmek için olay yerine gelen polisler elinde bıçak olan şahsa bıçağı bırakıp teslim olmasını söylemesi üzerine uyarıyı dikkate almayan şahıs bıçakla polislerin üzerine yürüdü. Bu esnada geri geri çekilerek zanlıyı ikna etmeye çalışırken Sanat Merkezi pasajına giren polislerden biri, şahsı durdurmak için havaya ateş etmeye çalışsa da pasaj içinde olduğu için yere doğru ateş etti. Daha sonra etkisiz hale getirilen şahıs kelepçelenerek gözaltında alındı.

Olay sonrası polisin ateşi sonucu seken parçalardan biri bir gencin omzuna bir parçada sivil polisin bacağında hafif şekilde yüzeysel yaralanmaya neden oldu. Yaralılar gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, şikayetçi olan ve olaya karışan şahıslar Çınar Karakoluna götürüldü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak Denizli20haber

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER