banner249

Denizli’de polise çarpıp kaçan motosiklet sürücüsü aranıyor

Denizli’de trafik polisinin üzerine motosikletini sürüp düşüren, ardından da kaçan sürücü aranıyor. Polisin oğlu, babasının üzerine motosiklet süren sürücüyü bulmak için olay anının görüntüsünü sosyal medyada yayınladı.

banner240

Denizli'de geçtiğimiz Ağustos ayında meydana geldiği öğrenilen ve kontrol sırasında trafik polisinin dur ihtarına uymayıp kaçarken, polisi yere düşüren motorcu aranıyor. Trafik polisinin oğlu Murat Güler, Kocaeli'den sosyal medya hesaplarına Denizli 15 Temmuz Çınar Meydanı'nda yaşanan kaçma olayının güvenlik kamerasını paylaştı.

"MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu" isimli facebook grubunda motorcuyu tanıyanlardan yardım isteyen Murat Güler, "Ben Kocaeli'nde yaşıyorum. Daha öncelerden sohbet etmiş olabiliriz. Bilenler için babam Denizli Çınar Meydanında polistir. Ağustos ayı içerisinde plakasız bir motorcuyu kontrol ederken motorcunun, babamın üzerine sürüp hafif yaralanmasına sebep olmuştur. Görüntüler anca elime ulaştı duyan gören biri olursa bir haber verirse sevinirim. Dünya küçük hepimiz motorcuyuz illaki bir hikaye dinleyen olur. Böyle adamlar içimizde barındığı sürece bu motorcuların üzerindeki serseri damgası bir yere gitmez. Örneğin eskiden oğlum da motorcu deyip anlayışlı olan adamdan artık eser yok bilginiz olsun Denizli'deki kardeşler" ifadelerine yer verdi. 
Saatler sonra yazılan yorumlarda ise iddiaya göre grup üyeleri kişinin eşkalini belirledi.


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER