banner249

Denizli’de otomobile fuhuş baskını!

Denizli’nin Çivril ilçesinde para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği belirlenen yabancı uyruklu kadın yakalanarak gözaltına alındı. Fuhuşa aracılık eden bir kadına adli işlem yapılırken fuhuş için ödenen 100 liraya da el konuldu.

Denizli’de otomobile fuhuş baskını!
banner240

Alınan bilgilere göre devriye görevi yapan sivil polis ekipleri yol kenarında park etmiş bir araçtan şüphelenerek aracın yanına gitti. Ekipler araçta bulunanların kimlik kontrolünde araçta bulunan bayanın yabancı uyruklu olduğunu belirledi. Yabancı uyruklu bayandan pasaportunu da isteyen polis ekipleri Özbek uyruklu M.S. nin vize ihlali yaptığını tespit edince M.S. ve araç sürücüsünü ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.

Polis merkezinde yapılan çapraz sorguda M.S. nin para karşılığında fuhuş yaptığı ve A.K.U. isimli bayanın fuhuş için aracılık yaptığını belirledi. İfadelerinin ardından A.K.U fuhuşa aracılık etmekten adli işlem yapılırken vize ihlali yapan Arzu takma isimli Özbekistan uyruklu M.S. Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesine gönderildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER