banner249

Denizli’de okulu basan aile serbest bırakıldı

Denizli’de çocuklarının atıldığı okulu basıp müdür ve yardımcılarını darp ettiği iddia edilen aile üyeleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kavga anında babanın idarecileri darp ederken amcanın ise güvenlik görevlisi ve polisin içeri girmemesi için kapıyı tuttuğu öne sürüldü.

Denizli’de okulu basan aile serbest bırakıldı
banner240

Olay Merkerkezefendi ilçesindeki Sevil Kaynak Ortaokulu'nda yaşandı. Okuldan atılma kararı alınan 8.sınıf öğrenci K.B.Ö.(14), babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö.’nün okula gelerek, okul içerisinde okul müdürü Ahmet Ferit Akgün ile yardımcıları Yusuf Zengin ve Mestan Tarık Ertunç'i darp ediği iddia edildi. Okul polisi tarafından okuldan çıkarılarak gözaltına alınan K.B.Ö. , babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. emniyetteki sorgularının ardından bugün görevi başındaki kamu görevlisini darp, hakaret ve küfür suçlamalarından adliyeye sevk edildi. K.B.Ö. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. ise mahkemeye sevk edildi. Zanlılar, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AMCA KAPIYI TUTTU, BABA İDARECİLERİ DARP ETTİ
Okul içerisinde darp edildiği öne sürülen müdür ve yardımcılarının polise verdikleri ifadede, K.B.Ö ve yakınlarının konuşmak için müdür yardımcısı odasına girdikleri, çocuklarının kendisi üzerine atılan suçlamayı reddedip daha sonra da oda içerisinde kamera olup olmadığı kontrol ederek hakaret ve tehditle tartışmayı başlatıp yumrukla kendilerine vurduklarını savundu. İçeriden kavga seslerini duyan güvenlik görevlilerinin ve okul polisinin içeri girmeye çalıştığını ancak K.B.Ö.’nün amcasının kapıyı tuttuğunu öne süren müdür ve yardımcıları ifadelerinde ayrıca, kendilerinin sadece öğrenci ve yakınlarının okuldan uzaklaştırmak için çaba sarf ettiklerini, zanlıların okuldan çıkarılıncaya kadar kendilerine fiili ve sözlü saldırıda bulunduklarını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER