banner249

Denizli’de kaza kurbanı kardeşler gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı! 

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kardeş için düzenlenen cenaze namazında, 17 yaşındaki Nihal Yazıcı'nın sınıf arkadaşları siyah tişörtlerle cenaze katıldı. 27 yaşında hayatını kaybeden Doğukan Yazıcı’nın ise nişan hazırlığı yaptığı öğrenildi.

banner240

Acıpayam’dan Burdur istikametine seyir halinde olan Doğukan Yazıcı idaresindeki 20 FK 828 plakalı otomobil, Apa Mahallesi'ni geçtikten sonra kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanmış ve iki kardeş hayatını kaybetmişti. Merkezefendi Belediyesi Hilal Camii’nde kılınan cenaze namazında Denizli Anadolu Lisesi 12. Sınıfa geçen Nihal Yazıcı’nın arkadaşları siyah tişörtler ile cenaze namazına katıldı. Trafik kazalarına tepki için giyinen arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 27 yaşında hayatını kaybeden Doğukan Yazıcı’nın ise nişan yapmayı planladığı öğrenilirken, nişanlanacağı genç kız ise arkadaşlarının yardımıyla ayakta durabildi.

İki çocuklarını da trafik kazasında kaybeden Servergazi Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olan baba Tahsin Yazıcı ve Denizli Devlet Hastanesi’nde hemşire olan anne Adile Yazıcı’yı da Denizli Sağlık camiası yalnız bırakmadı. Hilal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yazıcı kardeşler Çakmak Mezarlığına defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 09:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER