banner249

Denizli’de karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı

Denizli’nin Tavas ilçesi Tavas-Kale yolu Baharlar Mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adama otomobil çarptı. Yaşanan feci kazada yaşlı adam olay erinde hayatını kaybetti.

Denizli’de karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı
banner240

Kaza; Denizli’nin Tavas-Kale yolu Baharlar Mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; dikkatsizlik sonucu, Tavas-Kale Karayolu istikametinde seyir halindeki bir otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen Yaşar İslikaya ismindeki yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yerde sürüklenen yaşlı adam ağır yaralandı. Meydana gelen üzücü kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Çarpışmanın etkisiyle yerde kalan ve bir daha ayağa kalkamayan yaya için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan yaya Yaşar İslikaya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ama yaşlı adam daha fazla dayanamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sebebiyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza yerine gelen olay yeri ve savcının incelemesinin ardından Yaşar İslikaya’nın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Yaşanan üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER