banner249

Denizli’de gasp dehşeti!

Denizli’de kimliği bilinmeyen 3 kişi taksiciyi gasp etmek istedi. Cebinde parası olmayan taksicinin yüzüğünü almaya çalışan 3 kişi, taksiciyi acımasızca döverek hastanelik etti.

Denizli’de gasp dehşeti!
banner240

Bankalar takside çalışan 20 T 0210 plakalı taksinin kiracısı olan M.E. gece saatlerinde 3 kişi tarafından kaçırılıp gasp edilmek istendi. Gece saatlerinde çalışan taksici M.E. Fatih mahallesinden 3 kişiyi müşteri olarak aracına aldı. Karakurt Mahallesine gitmek isteyen müşteriler gidecekleri noktaya gelmeden önce takside tatsızlık çıkardı. Taksici M.E.’yi taksiden indirip olay çıkaran 3 kişi daha sonra M.E.’nin cebindeki parasını istedi. Para yok diyen taksiciye sinirlenip döverek parmağındaki yüzüğü almaya çalışan gaspçılar taksicinin kolunu kırıp, başından yaraladı. Kolu kırılan ve başından yaralanan M.E. kendi imkanlarıyla kendini hastaneye attı. Hastaneye geldiğinde bitkin bir halde olan taksici hemen müşahade altına alındı.

Taksiciyi ziyarete gelen Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, “Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Maalesef bu tür istenmeyen olaylar taksici esnafını zora sokuyor. Gece çalışan taksiciler özellikle dikkat etmeli, her müşteriyi aracına almamalı. Sene sonunda zaten bu tür olayların önüne geçecek bir proje hayata geçiyor. Araçlarımızın hepsinde kamera zorunlu olacak. İnşallah bu tür olayların kameralarla son bulacağına inanıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER