banner249

Denizli’de çocuk istismarcısı yaşlı adam tutuklandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, çocuklara kendi  evinde din dersi verdiği sırada cinsel taciz ettiği iddia edilen 78 yaşındaki adam tutuklandı. Olayı duyan mahallenin sakinleri evi taşladı, adamın evinin taşınmasın istedi. 

Denizli’de çocuk istismarcısı yaşlı adam tutuklandı
banner240

Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde, çocuklara ders veren 79 yaşındaki Necati D., ders verme bahanesi ile çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü. Mağdur olan 8 yaşındaki çocuk, durumu 16 yaşındaki kuzenine anlatması üzerine olay ortaya çıktı. Daha sonra mağdur olan 7 yaşındaki başka çocuk, annesine kendisinin de mağdur olduğunu söylemesi üzerine aileler ayaklandı. Olayı duyan mahalleli, evi taşladı, evin camlarını kırdı. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Necati D., kabalık arasından çıkararak, göz altına aldı. Emniyette sorgusu biten 79 yaşındaki şüpheli adamı Denizli Çocuk mahkemesine sevk edildi. Mahkemede ifadesi alınan 78 yaşındaki adam ‘birden çok çocuğa istismar suçundan’ tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kızgın misafir
Kızgın misafir - 7 yıl Önce

Bu nasıl bir Türkçe ben anlamadım. Haber sitesine haber yazıyorsunuz. Azıcık zahmet edin de doğru düzgün Türkçe yazı yazmasını öğrenin. Ayıp ya.

SIRADAKİ HABER