banner249

Denizli’de asayiş olayları!

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, kentte meydana gelen olayları bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Denizli’de asayiş olayları!
banner240

Denizli'de, polis ekipleri tarafından 23-29 Mart tarihleri arasında yapılan rutin kontroller, sabit uygulama noktaları ve olaylara müdahale sırasında 17 bin 140 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamalar sonucu çeşitli suçlardan aranması olan 126 şahıs yakalandı.  Yapılan çalışmalarda 2 adet çalıntı motosiklet,  2 adet çalıntı bisiklet ele geçirildi. Hırsızlık ile çeşitli olaylara ve suçlara karışan şahıslardan adli makamlara çıkarılmasının ardından 25 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KORONA VİRÜS FIRSATÇILARINA OPERASYON  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri korona virüs salgınını fırsat bilerek halkı kandırmak isteyen merdiven altı üreticilere engel oldu. Sahte dezenfektanlar ile halk sağlığını tehdit eden şahısları tespit eden KOM ekipleri takibe aldığı şahıslara operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 120 adet farklı ebatlarda dezenfektan ve henüz ambalajlanmamış 18 kilogram sahte dezenfektan ele geçirildi, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem yapıldı.

SAHTE ALKOL ÜRETİCİSİ KISKIVRAK YAKALANDI  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri kaçak alkol ürettiği tespit edilen takibi sonrası düzenlenen operasyonda 1 şüpheli şahsı yakaladı. Yapılan aramalarda ise merdiven altı üretilen 20 litre sahte alkol KOM ekiplerince ele geçirildi. Yakalan şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

1 HAFTADA 14 KİŞİ YARALANDI!

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, kentte son bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 6 bin 364 aracın kontrol edildiği bu kontroller sonrası 2 bin 464 araçla ilgili  işlem yapıldığı ifade edildi. Kentte ayrıca son bir haftada 14 yaralanmalı ve 29 maddi hasarlı kaza meydana geldiği, ölümlü kazanın ise yaşanmadığı kaydedildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER