banner249

Denizli’de 10 yaşındaki kız çocuğu tacize uğradı!

Denizli’nin en bilinen çarşılarından Denizli Çarşısı’nda 10 yaşında bir kız çocuğu çarşı tuvaletinden görevli olan bir şahıs tarafından tacize uğradığı iddia edildi.

Denizli’de 10 yaşındaki kız çocuğu tacize uğradı!
banner240

İddialara göre Denizli’nin en bilinen çarşılarından biri olan Atatürk Bulvarı üzerindeki Denizli Çarşısı’nda 10 yaşında bir kız çocuğu çarşı tuvaletinden görevli olan bir şahıs tarafından tacize uğradı. Çarşı esnafını ayağa kaldıran olay geçtiğimiz hafta içinde meydana gelirken 50 yaşlarındaki şahsın tacizi itiraf ettiği öğrenildi.

Çarşı esnafının olayın üzerine giderek tacizi açığa çıkardığı öğrenilirken olaydan bir gün sonra tacizci şahsın yeniden işbaşı yapması esnafı çileden çıkardı. Görevlinin 10 yaşındaki kız çocuğuna elindeki tokaları gösterip kandırarak taciz ettiği sırada çocuğun babası tarafından görüldüğü belirtildi. Babanın şok içinde olayı çarşı esnafına anlatmasıyla ayaklanan esnafın, şahsı darbederek yakaladığı bildirildi.

Çarşı müdürü ve yönetimine tepki gösteren esnaf şahsı yakalayarak polise teslim etti. Polise suçunu itiraf ettiği öğrenilen sanığın tutuklu yargılanmak üzere Kocabaş D Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine götürüldüğü öğrenildi.

ÇARŞIDA SULAR DURULMUYOR

Yaşanan taciz olayını kendi çabalarıyla açığa çıkaran ve sanığı polise teslim eden esnaf ise Çarşı müdürüne de öfkeli. Haber sitemize konuşan ve adını vermek istemeyen bir esnaf, müdürün “Çarşının adının kötüye çıkacağı” gerekçesiyle örtbas etmeye çalıştığını belirterek tepki gösterdi. “Çarşı yönetimi bir an önce değişmeli ve insana ve çocuğa karşı duyarlı olmayan müdür derhal istifa etmeli diyen esnaf” zaman zaman öfkesine hakim olamadı. “Zaten son zamanlarda çocuk tacizi olaylarını oldukça sık duyuyoruz. Haberlere de yansıyor fakat bu kadar yanı başımızda böyle iğrenç bir olayla karşılaşacağımızı beklemiyordum” diye konuştu.

Olayla ilgili yasal süreç ise devam ediyor.

Kaynak: denizlibasin

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER