banner249

Denizli emniyeti uyuşturucuya göz açtırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Polis ekipleri durumundan şüphelendikleri bir araçta yaptığı aramada 104 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Uyuşturucu satıcıların uyuşturucu maddeler ise aracın tavan bölümündeki döşemeye sakladığı ortaya çıktı.

banner240

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde yürütülen uyuşturucu operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler bu kez de durumundan şüphelendikleri bir araca operasyon yaptı. Alınan bilgilere  göre Ankara yolu üzerinde uygulama yapan ekipler, durumundan şüphelenilen aracı durdurdu. Araç içerisinde bulunan O.Y ve M.Y’nin tedirgin davranışları polisin dikkatini çekti. Bu durumdan şüphelenen polis ekipleri, narkotik köpeği ile araçta arama yaptı. Araçta yapılan aramada şüphelilerin uyuşturucu maddelerin aracın tavan bölümündeki döşemelerin içerisine sakladığı belirlendi. Yapılan operasyonda 104 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.  Gözaltına alınan şüphelilerin uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı belirlendi.

Diğer yandan Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 10-11 Mart tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 104 gram uyuşturucu madde 17 gram eroin, 60 gram esrar maddesi ile 0,5 gram kokain ele geçirildi. Operasyonlarda 2’i Afgan uyruklu toplam 5 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 11:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER