banner249

Denizli'deki kayıp gençlerden hâlâ iz yok! Şüpheliler serbest kaldı!

Denizli'nin Honaz ilçesinde, geçen 30 Haziran’da Soner Kızılırmak (36) ile 18 Ekim’de de Murat Uğur Pınarbaş’ının (29) kaybolmasının ardından öldürmüş olabilecekleri iddiasıyla başlatılan soruşturmada  gözaltına alınan Fatih B’nin serbest bırakılmasının ardından Fatih B ile  birlikte gözaltına alınan diğer  iki şüpheli R.Ç. ve M.K. ‘de serbest bırakıldı.

banner240

Honaz ilçesinde, geçen 30 Haziran’da Soner Kızılırmak (36) ile 18 Ekim’de de Murat Uğur Pınarbaş’ının (29) kaybolmasının ardından öldürmüş olabilecekleri iddiasıyla başlatılan soruşturmada  Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlık Cinayet ve Gasp Büro Amirliğince oluşturulan özel ekip, cinayet zanlısı olduğu ileri sürülen şüphelileri takibe almış. Özel ekip,   3 Aralık Pazar günü takip sonucu cinayet şüphelisi olduğu iddia edilen Fatih B.'yi bir otelin çıkışında sahte kimlikle gözaltına alınmıştı. Ardında da Fatih B. ile irtibatlı olduğu ileri sürülen R.Ç. ve M.K.'de gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki  işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih. B, 7 Aralık Perşembe adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Bugün de Fatih B ile birlikte gözaltına alınan diğer iki şüpheli  R.Ç. ve M.K. ‘de serbest bırakıldı.

Öte yandan olayla ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı yazılı açıklamada kayıp gençler Bozkurt’un Baklankuyucak mahallesi sınırlarında kalan Çayırboğazı-İkiztepe Deresi mevki ile Dazlak tepe mevki arasında yer alan yaklaşık 5 kilometre karelik ormanlık alanda arandığı fakat herhangi bir ize rastlanmadığı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 10:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER