banner249

Denizli'de trafik kazaları MOBESE'lere böyle yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz aylarda meydana gelen trafik kazaları anbean MOBESE kameralarına yansırken, görüntülerde bir anlık dikkatsizliğin neler mal olacağı gözler önüne serildi.  

banner240

Kent merkezinde yaşanan 2 farklı trafik kazaMOBESE kameraları tarafından görüntülendi. İncilıpnar mevkiinde MOBESE kamerası tarafından aynı yerden gece ve gündüz alınan görüntülerdeki kazaların şu şekilde gerçekleştiği görülüyor:
Gündüz yaşanan kazada cadde ilerleyen siyah renkli bir otomobil yan yoldan caddeye kontrolsüz bir şekilde çıkan lüks arazi aracına çarpıyor. Kazada hız ve dikkatsizliğin olduğu görülüyor.
Aynı bölgede akşam saatlerinde yaşanan bir başka kazada ise üzerinde 2 kişinin bulunduğu ve sürücüsünün kask taktığı gözlenen motosiklet cadde de ilerlerken bu sırada yolun sağ tarafından park halinde olan beyaz renkli olan otomobil bir anda hareket ederek dönmek için manevra yapıyor. Manevra yapan otomobili fark eden motosiklet sürücüsü durmak için fren yapsa da bunda başarılı olmayarak otomobile yan taraftan çarpıyor. Çarpışmanın etkisi ile motosikletteki 2 kişi havada takla atarak yola savruluyor. Ardından motosiklet sürücüsü ayağa kalkarak otomobile doğru gidiyor. Kazada sürücünün kaskının olması olası bir faciayı engelliyor.
Diğer yandan kazalarda ölü yada yaralananın olup olmadığı ise bilinmiyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER