banner249

Denizli'de otomobil TIR'a arkadan çarptı

Denizli’de bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada 2 kişi öldü,1 kişi de ağır yaralandı

Denizli'de otomobil TIR'a arkadan çarptı
banner240

Kaza, Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, park halindeki TIR'ın dorsesine arkadan çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine kaza yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.Olay yerine gelen ekipler ön koltukta oturan, Recep Halil Gültekin (50) ile Mehmet Fatih Balkan’ın (60) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Arka koltukta oturan ve Osman Altun  isimli kişinin ise ağır yaralandığı belirlendi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından aracın arka koltuğunda sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hurdaya dönen araçta hayatını kaybeden 2 kişi de itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER