banner249

Denizli'de kooperatif binasına pompalı saldırı

Denizli’de kooperatif binasına kar maskeli 2 kişi tarafından pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Denizli'de kooperatif binasına pompalı saldırı
banner240

Denizli'nin Pamukkale İlçesi, Pelitlibağ Mahallesi, 1096 sokak üzerinde meydana gelen silahlı saldırı büyük tepki çekti. Edinilen bilgiye göre, Pelitlibağ Mahallesi, 1096 Sokak üzerinde bulunan Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak kullanılan binaya henüz kimliği belli olmayan kar maskeli iki kişi tarafından pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Gece yarısı düzenlenen saldırıya kimse anlama veremedi. Bina da kimsenin olmaması bilindiği halde düzenlenen silahlı saldırı sonrası Kooperatife ait bir otomobil ve binanın camları hasar gördü. 

 HEDEF MANAVLAR VE PAZARCILAR ODASI İDDİASI

Ortaya atılan diğer önemli iddia ise aynı bina da bulunan Manavlar ve Pazarcılar Odasına yönelik olduğu yönünde oldu. Son günlerde bazı noktalarda çıkan pazarcı kavgalarına sert bir şekilde müdahale eden ve karar alan Manavlar ve Pazarcılar Odası ve Yöneticilere gözdağı vermek adına bu saldırının gerçekleştiği ileri sürüldü. Pazarlarda huzursuzluk çıkarak bazı şahıslara yönelik karar alan odanın bu kararından rahatsızlık duyan kişilerin bu yönteme başvurduğu iddialar arasında yerini aldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü yaşanan üzücü olayla ilgili olarak olay yerinde yaptığı inceleme de pompalı tüfeklere ait boş kovanlara ulaştı ve el koydu.

Binada görevli ve yönetici ile yönetim kurulunda görev alan kişilerin ifadesi alındığı ve olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER