banner249

Denizli'de kaçak akaryakıt operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından akaryakıt kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda 29 bin 830 litre kaçak akaryakıta el konulurken, bir atık yağ geri dönüşüm tesisi de mühürlendi.  

banner240

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sarayköy ilçesi istikametine seyir halindeki yarı römork ve tanker dorseden şüphelenerek aracı takibe aldı. Araçta yapılan kontrollerde çekici ve çekiciye bağlı tankerde yüklü bulunan yağın kaçak akaryakıt olabileceği değerlendirilerek kontroller yapıldı. Aracın akaryakıt taşıma belgesi bulunmadığı ve görevli personel tarafından yapılan ölçümünde araçta bulunan yağın geçersiz akaryakıt sınıfına girdiği tespit edildi. Yapılan aramalarda toplam 29 bin 830 litre kaçak akaryakıta el konuldu. 
Devam eden çalışmalarda da Sarayköy ilçesinde bulunan Atık Yağ Geri Dönüşüm Tesisi’nde arama yapılarak tanklar içerisinde bulunan kaçak akaryakıtlara el konuldu. Tesisin faaliyetine gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere son verilerek mühürlendi. Operasyonla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER