banner249

Denizli'de inanılmaz intihar

Denizli’de Y.K isimli bir genç alkol ve uyuşturucu aldıktan sonra akıllara durgunluk veren bir intihar olayına imza attı. Y.K önce boğazını kesti daha sonra 2 katlı binanın çatısından atlayarak intihar etti. 

Denizli'de inanılmaz intihar
banner240

İddiaya göre, Y.K, A.E ve A.Ö isimli 3 arkadaş Pamukkale  ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi 1072 Sokak üzerinde bulunan 2 katlı bir binanın çatı katında buluşarak alkol ve uyuşturucu madde kullandı. Bir süre sonra Y.K iki arkadaşına tuvalete gideceğini söyleyerek yanlarından ayrıldı. Belli süre sonra yanlarına gelmeyen arkadaşlarını merak edip bakmaya giden A.E ve A.Ö korkunç manzara ile karşılaştı. Y.K’nın tuvalette boğazını kestiğini gören iki arkadaş hemen 112’yi aradı. Y.K. ise 2 katlı binanın çatı katı balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Yere düşen Y.K. ağır yaralandı. 
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldıran Y.K hayatını kaybetti. Olay yerine gelen emniyet güçleri A.E ve A.Ö’yü ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Y.K.'nin ölüm sebebi ise otopsiden sonra belli olacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 17:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER