banner249

Denizli'de 8 kişilik infaz listesi oluşturan şahısla ilgili şok iddia!

Denizli'nin Honaz ilçesinde farklı tarihlerde kaybolan iki arkadaşın bulunması için çalışmalara devam ediliyor. Ailelerin bir televizyon programına katılarak aradığı kayıp gençlerle ilgili canlı yayın devam ederken telefonla bilgi veren kadının iddiası şok etti. Gençlerin kaybı ile ilgili aranan F.B.’nin ‘diğerlerini de temizlemeden teslim olmayacağım’ dediği bilgisini verdi.

Denizli'de 8 kişilik infaz listesi oluşturan şahısla ilgili şok iddia!
banner240

Honaz ilçesinde 30 Haziran'da Soner Kızılırmak (36), 18 Ekim'de de arkadaşı Murat Uğur Pınarbaş (29) kaybolmuş. Kaybolan iki arkadaşın öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Haber alınamayan Kızılırmak'ın ailesi, bir televizyon programına katılarak, oğullarının bir süre önce ortadan kaybolan F.B. tarafından öldürüldüğünü iddia etmişti. Televizyonda kayıp gençlerle ilgili canlı yayın devam ederken telefonla bilgi veren kadının iddiası şok etti. Programa telefonla bilgi veren kadın, “Eşimin işyerinde Fatih’i tanıyanlar var. Fatih onlara, ‘diğerlerini de temizlemeden teslim olmayacağım’ demiş” dedi.
Bir suçtan dolayı cezaevine giren F.B.’nin Azerbaycan vatandaşı olan eşiyle görüştüğü ileri sürülen 8 kişi olduğunu duyduğu, bu kişilere karşı öfke beslediği ve ölüm listesi yaptığı öne sürülmüştü. Kayıp olan Pınarbaş ile Kızılırmak’ın da F.B.’nin yaptığı iddia edilen 8 kişilik ölüm listesinde yer aldığı iddia edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER