banner249

Denizli adliyesindeki kanlı saldırıda ölü sayısı 3 yükseldi

Denizli Adliyesi önünde, eşiyle boşanma aşamasında olan koca, eşini, bacanağını ve baldızını kurşun yağmuruna tuttu. Baldız Selma Maden Avcu olay yerinde, ağır yaralı eşi Şengül Sezgince ve bacanağı Ali Avcu hastanede hayatını kaybetti.

banner240

Olay, Denizli Adliyesi önünde saat 11.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli İkinci Aile Mahkemesinde görülen boşanma davalarının duruşmasına katılan ve duruşmanın ertelenmesinin ardından arabasındaki silahı alarak eşi ve bacanağının bulunduğu yere gelen Kemal Sezgince (59), adliye önünde eşi Şengül Sezgince ile çocuğunu göstermediğini iddia ederek tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Kemal Sezgince, eşini, baldızı ile bacanağını kurşun yağmuruna tuttu. Baldızı Selma Maden Avcu (50) olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Şengül Sezgince ve bacanağı Ali Avcu (53), ağır yaralandı. Kemal Sezgince, son olarak silahı kafasına dayayıp intihar etmek istedi. Ancak kurşunu biten öfkeli koca, bölgede bulunan polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.
Olay yerinde ölen Selma Maden Avcu’nun cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı Şengül Sezgince ve başı ile göğsünden 6 kurşunun isabet ettiği Ali Avcu da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 09:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER