banner249

Bu ‘Pire’ler Başka pire

Ege Bölgesi’nde pek çok suça karışan ve ‘Pire’ ailesi olarak bilinen aile bu kez Denizli’de ortaya çıktı. 4 kişilik aile Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yakalandı.

Bu ‘Pire’ler Başka pire
banner240

Ege bölgesindeki Uşak, Manisa, İzmir, Afyon, Çanakkale, Kütahya ve Denizli illerinde çok sayıda hırsızlık suçuna karışan ve son olarak Denizli’de Buldan ve Güney ilçelerinde toplam 12 adet küçükbaş hayvanın çalınması olayına karışan ‘Pire’ suç şebekesi JASAT tarafından yakalandı. Anne, baba, oğul ve dayıdan oluşan şebekesi 7 ilde benzer suça karıştıkları tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde Buldan ve Güney İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri işbirliğinde yapılan detaylı araştırmada olayı Süleyman P. (44), Zekiye P. (41), Emre P. (17), Teksin U. (44) ve Ali K. (42) isimli şüphelilerin ikametlerine baskın yaptı. Şebekenin evlerinde yapılan aramada 2018 yılında çalınmış olan ve kayıp silah olarak aranan 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Operasyon sonucunda 3 faili meçhul olayı aydınlatan JASAT ekipleri, şüphelileri sorgulamak üzere Denizli’ye getirdi. Yapılan GBT sorgusunda anne Zekiye P.’nin 8, baba Süleyman P.’nin 7, Zeliha P.’nin erkek kardeşi Teksin U.’nun (16) ve suç ortakları Ali K.’nın 13 suç kaydının olduğu belirlendi. İfade işlemleri tamamlanan şüphelilerle birlikte suça karışan çiftin oğulları Emre P. (17) adliyeye sevk edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER