banner249

Başkan Zolan, deprem bölgesinde

Acıpayam'da meydana gelen depremin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, yaraların bir an önce sarılacağını söyledi.

Başkan Zolan, deprem bölgesinde
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'da meydana gelen depremin ardından ilçeye gitti. Acıpayam'da ilk olarak tedbir amaçlı tahliye edilen Acıpayam Devlet Hastanesi'ne giden Başkan Osman Zolan, burada vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Osman Zolan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi ile birlikte İtfaiye, Kızılay, AFAD başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm kurumların deprem bölgesinde olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Kriz masası oluşturuldu. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmalara başlandı. Öncelikle vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Ufak tefek ayak burkulması gibi panik halinde yaşanan olumsuzluklar var ama ciddi bir yaralanma ve can kaybının olmaması bizi mutlu ediyor. Yıkılan, kullanılmayan kerpiç binalar var. İlçemizde ciddi boyutta bir hasar görünmüyor" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"

Çatlak veya hasarlı binalarda tespit çalışmalarının yapılacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Deprem şiddetli hissedildi. Çok şükür can kaybı yok, tüm kurumlar burada görevimizin başındayız. Tüm birimlerimizi buraya sevk ediyoruz. Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını taleplerini karşılayacağız" dedi. Deprem sırasında Kale ilçesinde bir programda olduğunu, akabinde programı yarıda keserek Acıpayam'a geldiğini anlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Deprem hayatın gerçeği. Çok şükür binalarımız sağlam. Yıkılan kerpiç binalar, insanlarımızın oturmadığı binalar var. Tedbir olarak tahliye edilen hastalarımızda hastaneye alınmaya başlandı. Hastanemizde herhangi bir hasar olumsuzluk yok. Tüm ekiplerimizi seferber ettik, bu sıkıntıları da birlikte aşacağız. Biz buradayız vatandaşlarımızın yanlarındayız. Tekrar büyük geçmiş olsun."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER