banner249

40 çiftçiye çökmüştü!

Denizli’de çiftçilere zorla senet imzalatarak borçlandıran şüpheli, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Yaklaşık 40 çiftçiye senet imzalatarak borçlandıran şüphelinin başka mağdur edip etmediği tespiti için soruşturmayı derinleştirdi.  

40 çiftçiye çökmüştü!
banner240

Kale ilçesinde yaşayan E.E. isimli şahıs ilçede çiftçilik ile uğraşan vatandaşlara zorla senet imzalatarak borçlandırdığı bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri E.E'yi, bir süreliğine takibe aldı. Kısa süreli takibin ardından Jandarma KOM ve İlçe Jandarma Komutanlığı ve polis ekipleri koordineli olarak E.E.’ye yönelik operasyon için düğmeye bastı.

ÇOK SAYIDA MAĞDUR VAR

Jandarma ve polis ekiplerinin eş zamanlı yürüttükleri operasyonda E.E.’nin evine düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı. yapılan aramalarda ise çok sayıda senet, evrak ve doküman ele geçirildi. E.E.’nin bölgede yaklaşık 40 çiftçiyi mağdur ettiği öğrenildi. E.E.’nin mağdur ettiği başka vatandaşların tespiti için soruşturmanın genişleterek mağdurlara ulaşmak için çalışma başlattığı belirtildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Öte yandan, Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir” ifadeleri yer aldı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER