banner249

22 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Denizli’de 22 yaşındaki Safiye Şahin, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Safiye’nin ölümü PAÜ ve memleketi Sarayköy’ü yasa boğdu.

22 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
banner240

Alınan bilgiye göre; kaza 12 Eylül Çarşamba günü sabaha karşı Pamukkale İlçesi’nin Cankurtaran Mahallesi’nde Şahin Tepesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. İçinde 2 erkek arkadaşı ve Safiye Şahin’in bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazada aracın arka koltuğunda oturan Safiye Şahin’in ön camdan fırladığı ve başını çarparak hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğer iki kişinin ise kazayı yaralı atlattığı belirtildi.

22 yaşında hayatının baharında yaşamını yitiren Safiye Şahin’in ölümü, öğrenim gördüğü Pamukkale Üniversitesi’nde ve memleketi Sarayköy’de büyük üzüntüye yol açtı. Genç kızın ölümünün ardından arkadaşları sosyal medya hesaplarından duygu dolu paylaşımlarda bulundular. Safiye hayatta olsaydı 15 gün sonra 27 Eylül’de 23 yaşına basacaktı. PAÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan Safiye Şahin, dün Sarayköy’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Haber horozu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER