CHP SİYASETEN HARAKİRİ YAPTI

2019'da yapılması düşünülen ancak MHP lideri Devlet BAHÇELİ'nin teklifi üzerine 24 Haziran 2018'de yapılması kararlaştırılan Başkanlık seçiminin ortaya çıkarttığı en bariz ve en kirli ittifakı bence CHP ve İYİ PARTİ'in oluşturduğu ''ÇAMUR İTTİFAKI'dır.'' 

CHP, İYİ PARTİ'nin seçime katılabilmesi için 15 Millet Vekilini boynu bükük bir şekilde, kurbanlık koyun gibi istifa ettirip İYİ PARTİ'ye transfer ederek siyasi hayatının en anlamsız ve basiretsiz kararını alarak, siyaseten harakiri yapmıştır. 

Kaldı ki böyle bir transfere gerek yoktu. İYİ PARTİ seçime zaten katılabiliyormuş. 

YSK'nın Meral Akşener'in başında olduğu İP'yi seçime katılabilecekler listesine aldığını gördüğümde, CHP ve onların yularını elinde tutan Londra ve Washington'daki efendilerinin bütün planlarını Meral Akşener'in üzerinde kurdukları ne kadarda anlaşılabilir olduğunu görüyoruz. 

Erken seçim kararı alınmamış olsaydı bu ittifakın sadece iddialardan ibaret olduğunu, böyle bir şeyin olmadığını başta ittifakı yapanlardan duyacaktık. 

Sosyal medyada ''abudik gubudik işlere girmeyeceğiz'' diyen Meral Akşener'in videoları yağmur gibi yağarken, tükürdüğünü yalayacak biri olduğunu bütün Türkiye gördü. 

Bizim ülkemizde siyaseti herkes yapar. Ama onurlu ve omurgalı siyaseti herkes istese de yapamaz.

İYİ PARTİ seçime katılamayacak korkusuyla alelacele 15 Vekilini transfer eden CHP'ye ne demeli? 

100 yıllık parti 3 günlük parti'ye bu şekilde peşkeş çekilmedi mi? 

CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na yakışan ana muhalefet lideri olarak kendi adaylığını açıklamasıydı. 

Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını bütün dünya biliyor. CHP'li İP'li siyasetçiler de biliyor.

Ben ve ailemde büyük bir onurla Erdoğan'ı yürekten destekleyeceğiz. 

Ama asıl mesele bir Ülkenin ana muhalefetini üstlenmiş bir siyasi parti kendi içinde bir aday çıkaramıyorsa, her seferinde seçimlerde ithal adaylar getirmesi, bu ülkeyi hiç bir zaman yönetemeyeceğini, yönetmek gibi bir derdinin olmadığını ve öz güvensiz bir parti olduğunu gösteriyor. 

 Kemal Kılıçdaroğlu'na sormak istiyorum; Cumhurbaşkanlığına aday değilsen neden CHP genel başkanlığı koltuğunda oturuyorsun? 

Partiyi Gandi Kemal yönetiyorsa, Neden aday değil?

Meral Akşener'in arkasına saklanmış bir CHP'yi kim napsın? Bence 15 vekili transfer etmesine gerek yoktu. Meral Akşener'i direkt CHP'nin başına getirseydi daha güzel olacaktı. 

CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun Kendi tabanına böylesi bir hakareti yapmaya hakları yok.

AK PARTİ ve MHP'nin ''CUMHUR İTTİFAKI'' düzenlemesi, şeffaf ve siyasi ahlaka uygun bir şekilde henüz tarih ve zamanlamaların ortada olmadığı bir dönemde ilan edildi.

Bu ittifak bilinciyle sınır dışı operasyonlara da aynı duygu ve düşüncelerle yorumlar yapıldı.

Fakat CHP ve İP'nin ittifakı adeta daha önce planlanmış bir birlikteliği deşifre etmiş oldu.

Uzun lafın kısası CHP İYİ PARTİYLE muta nikahı kıymıştır. İmamın kim olduğu malum zaten.

İşte tamda bu yüzden 'CUMHUR İTTİFAKINI' desteklemek zorundayız. 

Recep Tayyip ERDOĞAN'ın kazanması; Filistin ve Filistin halkının kazanması demektir.

Recep Tayyip ERDOĞAN'ın kazanması; Suriye'nin, Şam'ın, Kahire'nin, Beyrut'un, Libyanın orta doğuda ve dünyada zulüm gören bütün Müslümanların kazanması demektir. 

Recep Tayyip ERDOĞAN'ın kazanması; OSMANLININ DİRİLİŞİ demektir.

kılıçdaroğlu'nun Osmanlıyı zalim bir yönetim olarak göstermesi, etnik ve mezhepsel çatışmalara yol açacak yeni hamlelerin geleceğinin imasıdır. FETÖ'nün arka bahçesi haline gelen CHP bu şekilde kendi iç dinamikleri ve disiplinsiz hareketleri ile yıkılmaya mahkumdur. zira artık bu ülkede miadını doldurmuştur. Arap veliahtların üstlendiği ihaleyi şimdi anlamış olmanız lazım. Osmanlı üzerinden gidip tarihi çarpıtarak, Erdoğan’ın ve bizim (halk) hedeflediğimiz Osmanlı ruhuna gölge düşürüp tehlikeli ve kanlı bir hesabın aritmetiğini yapıyor. Osmanlı’nın ADALETİN Düşmanları bile şahitlik ederken, Kılıçdaroğlu zehirli ağzıyla CHPye gönül veren insanların duygularıyla da oynuyor. Bu ülkede CHP’ye gönül veripte herkesten çok vatansever insanlar var. Onlara oy veripte devletine düşmanlık yapanı göremezsiniz. Sadece yaklaşım ve ifadede hata yapıyorlar. Ezbere konuşmalardan vazgeçip, aklı başında basiretli düşündükten sonra neyin ne olduğunu onlar da anlayacak. Çok azı hariç onların gerçek yüzünü öğrenip doğruyu tercih ederek asaletini ve samimiyetini ERDOĞAN’ı destekleyerek gösterecektir

CHP'liler ya adam gibi bir lider seçmek zorundalar. Ya da partilerinin ruhuna nutuk okumalılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
asi kız
asi kız - 6 yıl Önce

doğru söyluyonuz herkelimenize katılıyom