CHP KENDİ İÇİNDE BÖLÜNÜP PARÇALANMANIN EŞİĞİNDE

Kılıçdaroğlu'nun 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP adayını takdim ederken, adayıyla dalga geçen o üslubunu bilinçli yaptığına artık herkes kanaat getirmiş durumdadır. 

Peki Ne demişti Kılıçtaroğlu? 

Bu ülkeye Cumhur başkanlığını layık gördüğü kişiyi çağırırken,  ''gel bakalım Muharrem bey'' şimdi de işi bitince ''git bakalım Muharrem bey'' 

Kılıçdaroğlu bu hamlesiyle, kendisine parti içinde en çok ses çıkaran kişiyi nakavt etmişti. Muharrem İnce aynı zamanda Millet Vekili de olamıyor. 

Ona yakın isimler liste dışı bırakıldı.Anlayacağınız, seçim sonrası İnce parti dışında vasıfsız biri olarak devam edecek.

Özellikle Eren Erdemin ve Barış Yarkadaş gibi isimlerin liste dışı kalması Muharrem İnceyi çileden çıkartıp mitingleri iptal etme derecesine kadar getirmiş.

Muharrem İnce sesinin kısılmasını bahane edip, Genel Merkezi mitingleri iptal etmekle tehdit ediyor. 

Bence mitingleri iptal etmekle kalmayacak aynı zamanda adaylıktan da çekilmeli.

Kılıçdaroğlu'na böylesi bir ters köşe çok iyi gelir diye düşünüyorum. 

Eğer Muharrem İncenin gerçekten şerefi ve onuru varsa bunu yapar. 

Çünkü kendisine oynanan bu oyunu göremeyecek kadar kör olmadığını biliyorum.

Perde arkasında böyle sürtüşmeler devam ederken, liste dışı kalanlar tabanları yağlamaya başlayacaklar ve ilk fırsatta tasmasını elinde tutan sahiplerinin kucağına gitmek için fırsat kollayacaklar. 

Eren Erdem ilk fırsatta Türkiye'den kaçmak isteyecek. Bu ülkedeki miadının dolduğunu biliyor ve artık listede olmadığına göre harcanma zamanı geldiğini anlamıştır. Eren Erdem ya Amerika yada Almanya'ya kaçmaya çalışacaktır. 

Hakkında açılan bir çok dava var. 

Türkiye'nin DEAŞ'a sarin gazı sattığı iftirasından tutun, İran ajanlığına kadar. Hatta nitelikli dolandırıcılıktan bile yargılandığı davalar var. 

Böyle bir adamı asker kaçağı olup, serserilik yaparken gelip millet vekili yapan CHP'ye bir şey demiyorum. Sadece CHP'li insanların artık onuruna ne zaman sahip çıkacaklarını merak ediyorum.

Eren Erdemin FETÖ suçlaması pekte hafife alınacak cinsten değil. 

Mit Tır'ları davasında, hatta o günün manşetlerini bizzat bilgisayar başına oturup kendisinin yazdığını söyleyen tanıklar var. Hakkında FETÖ'ye yardım ettiği gerekçesiyle iddianame düzenlenmiş ve İstanbul 35. ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edilip 22 yıl hapis istemiyle dava açılmış. 

Yani anlayacağımız FETÖ'nün bir militanı daha CHP'den uzaklaştırılıp daha gizli daha kripto birileri gelip yerine devam edecek.

Zira bu döngü böyledir. CHP'nin iç siyasetini tamamen FETÖ yönetiyor. Kılıçdaroğlu sadece koltukta oturan ve Meclis Gurubunda Başkan sıfatıyla arada konuşma yapan, masaya vuran ve birazda Erdoğan'a sataşan bir kukladan başka bir şey değildir. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnceyi savunmasız bir keklik gibi siyaseten bir kaplan olan Erdoğan'ın önüne attı.

Kazanması için değil bir daha kurultaylarda kendisine rakip görmek istemediği için bunu yaptı. 

Muharrem İncenin, Erdoğan'ın karşısında hiç bir şansının olmayacağını bildiği halde nasıl böyle bir gaza geldi halen anlamış değilim. 

Gerçi o da  bazı şeylerin farkında şimdiden seçmeninden ''bana para ateşleyin, 5-10 hiç farketmez'' diyecek kadar utanılacak bir hale düştüler. 

Tabi bunun utanılacak bir hal olduğunu Ar damarı olmayan birinin anlaması mümkün değil.

 Bir cumhurbaşkanı adayı seçmeninden para ister mi? 

Aklı başında olan bir siyasetçi, görüşü ister sağ, ister sol, ister liberal, ister radikal olsun hiç farketmez seçmeninin karşısına geçip para istiyorsa seçimi kaybettiğini kabullenmiş ve seçim sonrasında cebini doldurmanın derdine düşmüştür.

Bunun başkaca bir izahı yoktur. 

Bunu inkar eden bu milletin aklına hakaret etmiş olur. Hal böyleyken bağış kuyruğuna giren elitist cahilleri görmezden gelemeyiz elbette.

Demek ki cehalet köyde koyun gütmek, okul okumamak ya da diksiyon eğitimi almamaktan geçmiyormuş. 

Cehalet bir zihniyetin vücut bulmuş halidir. 

Cehalet, CHP'nin ve CHP zihniyetinin kendisinde gördüğümüz tüm meziyetleri içinde barındıracak kadar da geniş bir tencere olduğunu da görmüş olduk.

Seçimi kazanmayacağını biliyorlar hatta kazanmak istemiyorlar. 

Onların asıl Cumhurbaşkanı adaylarının Meral Akşener olduğunu bilmeyen mi var?

Sırf bu kemik siyasetinden dolayı CHP kendi iç dinamikleri yüzünden parçalanabilir. 

Umarım Adam akıllı biri çıkıp da, Atatürk'ün partisini FETÖ'nün kuklası, ABD'nin oyuncağı, İsrail'in Şamar oğlanı, PKK'nın sözcüsü yapmanıza izin vermiyoruz diyerek bu parçalanmayı engellerler. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.