BU TEŞKİLATLA ‘EVET’ NASIL ÇIKACAK!

Türkiye, tarihinin belki de en önemli seçimlerine hazırlanıyor. 16 Nisan’da sandık başına gidecek millet, sistem değişikliği ile ilgili referandumda son sözü söyleyecek.

Ülkemizin son birkaç yılda yaşadığı olaylar, Türkiye’de bir sistem değişikliği gerekliliğini ortaya serdi. Bunun için elini taşın altına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi bir dönüm noktasından alıp büyük bir güç olması için harekete geçti.

Peki Denizli harekete geçti mi?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin dışında referandum refleksi gösteren bir teşkilat göremiyorum ne yazık ki…

Efsane başkan olarak adledilen Şahin Tin’in meclise gitmesiyle teşkilat adeta başsız kaldı. Düne kadar teşkilatın salonlarında heyecanla dolaşan partililer bir anda ne hikmetse kayboldu. Nöbetçi bir il yönetim kurulu üyesi, nöbetçi kadın kolları üyesi, nöbetçi gençlik kolları üyesi, sekreterler ve çaycının dışında parti binasını inleten başka kimse kalmadı…

Oysa Türkiye tarihinin en önemli seçimine hazırlanıyor. Oysa Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Ekonomi Bakanı gece gündüz her gün meydanlarda iken…

Şimdi soruyorum, Denizli teşkilatı ne zaman harekete geçecek. Belediye Başkanlarının ev kahve toplantılarına daha yeni yeni başladığı şu günlerde teşkilat ne zaman ‘Bismillah’ diyecek.

Denizli’de bakan varsa topyekun bir hareket var. Bakan yoksa teşkilat sus pus… 

Böyle giderse Bakan Zeybekci’yi Veysel Eroğlu zulmünden kurtaramayacaksınız… Teşkilatta hantalca yürütülen bu seçim çalışmaları ile Denizli’de ‘Evet’ çıkması biraz güç görünüyor.

Bakıyorsunuz Cumhurbaşkanı meydanlarda,

Başbakan meydanlarda,

Bakanlar meydanlarda,

Peki teşkilat nerede?

Belediye başkanları makamlarında imza sirküleriyle ilgilenirken, il yönetim kurulu üyeleri işyerlerindeki makamlarında bu ay ne kadar kar ettim diye hesap tutarken, Erdoğan’a gönül vermiş parti tabanı beklesin ki teşkilat referandum startı versin.

Sayın Bakanım;

Bu teşkilatın ne kadar önemli bir seçimle karşı karşıya kaldığını hatırlatmanızda büyük fayda görüyorum. Parti tabanının son günlerde teşkilat ile ilgili ciddi şikayetlerini duymaya başlıyorum. Siz Denizli’ye geldiğinizde harekete geçen teşkilat, siz gittikten sonra uyku moduna geçiyor. Bu çalışma yöntemiyle Denizli’nin hüsrana uğraması kaçınılmaz olacaktır…

Saygılarımla…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.