Bu Hafta Vizyona Giren Filmler



Bu haftanız vizyon filmleri arasında Fight Club'ın yönetmeni David Fincher'ın yeni yapımı Kayıp Kız ve Johnny Depp'li Evrim gibi dikkat çekici örnekler bulunuyor.
Toplamda 5 ayrı filmin vizyona girdiği bu hafta özellikle de gerilim ve bilimkurgu türlerini sevenler için bereketli geçecek. Seven ve Fight Club'ınyönetmeni David Fincher'ın son filmi Kayıp Kız, Johnny Depp'li Evrim ve Woody Allen'ın son harikası Sihirli Ay Işığı ise öne çıkanlar arasında. İşte karşınızda Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

 Kayıp Kız

Tür: Gerilim

Seven, Fight Club ve Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi gibi sıra dışı filmlere imzasını atan David Fincher bu sefer gerilim ve dramı tek bir potada eritiyor, Oscar ödüllük Kayıp Kız filmi ile geri dönüyor. Filmin başrollerinde ise Ben Affleck, Rosamund Pike ve Neil Patrick Harris yer alıyor. Yapım yurt dışında çok büyük beğeni topladı.

Nick ve Amy mutlu evlilikleri ile birlikte hayatlarına devam eden bir çifttir. Beşinci yıl dönümlerine hazırlık yaparken Amy bir anda kaybolur. Polis dahil kimse genç kadının izine rastlayamaz. Herkes katilin kocası Nick olduğunu düşünmeye başlar, bu esnada adam rüyalarında sürekli karısının katledildiğini görür. Nick hiç farkında olmadan korkunç bir kurgunun parçası olmuştur!