BİZLERİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

20 Yıla yakın Basın sektörünün bir fiil her alanında yer aldım. Televizyon ve Gazetelerde yıllarca emek verdik. Yaptığımız haberlerle kimilerini sevindirdik kimilerini üzdük. 2011’e kadar bu çalışmalarımız hep birilerinin yanında çalışmakla oldu. 2011’den sonra Erol Uçkan kardeşimle Yüzhaber.com’u kurduk. Sizlere her türlü haberi en hızlı, en doğru ve de En tarafsız şekilde sizlerle buluşturmaya devam ettik. 

2011’de Yuzhaber.com’u kurduğumuzda internet haberciliği o kadar yaygın olmasa da Haberin Gerçek Yüzünü sizlere gece gündüz demeden ulaştırmaya çabaladık. İlk başladığımız yıllarda Günlük 100-150 ziyaretçi ile başlarken şimdi çok şükür 16-17 Bin ziyaretçiye kadar ulaştık. 

Yeter mi hayır yetmez. Bu işe başlarken kendimize bir söz verdik. Dedik ki Denizli’den ulusal bir site neden çıkmasın Neden 100 Bin Neden 1 Milyon Ziyaretçi olmasın. Allah’ın izniyle siz değerli okuyucularımızın sayesinde bu hedefe doğru adımlar atmaya devam ediyoruz. 

Bunun içinde bundan sonra yeni bir site, yeni köşe yazarlarımız ve çalışanlarımız ile Yuzhaber.com’u ait olduğu ulusal siteler içinde yer alması için canımızla, tırnağımızla kazıyarak geldiğimiz bu noktayı ulusal sitelerle yarışır hale getireceğiz. 

Bunda en büyük katkısı olan siz değerli okuyucularımıza en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Burdan değerli okuyucularımıza Bizleri İzlemeye Devam Edin diyor Saygılarımı sunuyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.