BAZI YANLIŞLAR VARDIR Kİ BUNU APTALLAR DEĞİL, ALÇAKLAR YAPAR

İnsanı aptal yapan düşüncesizliğidir ama alçak yapan kararlarıdır. 

Bir işe kalkışmadan önce aklı selim bir insanın her şeyden önce biraz düşünmesi lazım.

kazanmak yada kaybetmeyi değil, kazanıp veya kaybettikten sonra yaşanacak süreci düşünmek gerekiyor. hasmını tanımayan kendine çok güvenirmiş. 

imanlı ve Korkusuz insanlar korkularına ecel oldukları için korkakları tahttan alıp adaleti tesis etmek ve nizam-ı alemin bekasını muhafaza etmeye aday olmuştur.

NATO Tatbikatında yaşanan alçaklığı ve Türkiye'nin verdiği cevaptaki kararlılığı okuyamayan ahmaktır ve korkaktır.  Türkiye Cumhuriyeti Kuruluşundan bu yana ilk defa kendi milletinin tasvip ettiği bir siyaset anlayışıyla hareket ediyor. Dünya politikalarını milletinin düşünceleriyle eş değer yürütüyor.  

Bu şekilde aynı bağımsızlık ruhuyla hareket eden Komutan, Bakan, Başbakan ve Cumhurbaşkanlarını ya idam ettirdiler yada gizli suikastlar ile öldürdüler.

Ülkenin her kademesine her birimine her kurumuna dini ve kültürel değerleri kullanarak, cemaatlerle, vakıf ve dernek adı altında girdiler.

Yıllarca ekmeğini yediği bu Devlete, hain damgası yiyeceğini bile bile ihanet eden ahmakları gördük görüyoruz. 

Ama Onların ipini elinde tutan dış güçlerin, talimatıyla bu Ülkede siyaset yapmaya çalışan ve Devletine karşı güvensizlik duygusunu yaşayanlarda alçaktır. Haindir.

Bu Ülke tarihinde ilk defa bağımsız hareket ediyor. Bölgede ve Dünyada hak ettiği itibarı elde etmesi kolay olmadı. Az canlar gitmedi kara toprağa.

Dünya Osmanlının referansıyla  yönetilmediği sürece ne zulüm biter nede masum ve mazlumların kanı durur. 

Erdoğan Hem kendine hem de çevresindeki dost ve düşmana artık bir şeyleri kanıtlamak zorunda hissetmiyor. Çünkü ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor.

sınır ötesi operasyonlar hız kesmeden genişletilmeli, DEAŞ'ın Rakkayı altın tepside sunması kimseyi şaşırtmadı. zaten plan böyle işlemeliydi. DEAŞ kurulduğunda tüm dünyayı kapsayan sözde bir mücadele ile başladılar ama şimdi çöl savaşlarına sürükleniyorlar. DEAŞ'ı PKK'yı YPG/PYD ve FETÖ ile diğer eli kanlı örgütlerin imalatı ABD'nin terör fabrikasında üretildiği gerçeği artık inkar edilmiyor.

Sadece yumuşatılmış bir dil kullanılarak meşrutiyet ve müttefiklik yakıştırmaları ile alçakça zemin hazırlanıyor. Açıktan saldırmak ve yaptığının arkasında durmak her yiğidin harcı değildir. Türkiye, Irak ve Suriye'de hangi guruba ve hangi birliğe silah gönderdiyse açık yüreklilikle beyan etmiştir. ÖSO ve Türkmen dağına yaptığı gibi.

Fırat kalkanı, Cerablus, idlib, Rakka operasyonları başlarken, Türkiye kimseden izin almadı kimseye nezaket bilgisi de vermedi.

Herkes gece yarısı manşetlere ''son dakika'' olarak düştüğü zaman öğrendi.

Bir gece ansızın gelebiliriz cümlesini artık daha iyi anlamaya başladılar.

Dünyayı yönetenler, mutlak gücün kendilerinde olmadığını artık anlamak zorundalar. Mutlak gücün sahibi sadece Allah'tır.

Dünya mazlumlarına sahip çıkan Ülkemiz, batı ülkelerinin ellerindeki teknolojik silahlarına denk silahlar ve hatta ağır tonajlı benzersiz bir hava savunma sistemine sahip olmanın arifesindedir. 2023 büyük bayramın habercisidir. Yer altı ve üstü kaynaklarımızı kullanma yetkisi artık kendimizde olacak ve. uygulanan hukuksuz engeller, saçma sapan yasaklamalar Türkiye'nin ayağa kalkmasına engel olamayacak  

Ayrıca bu silahları dostlarımızla paylaşmayı taahhüt ederek, başkalarının oluşturduğu korku imparatorluğunu yıkmış, Masumların koruyucusu olan Türkiye'yi izliyor şu an Dünya. 

hiç kimsenin bizi elindeki teknoloji gücüyle tehdit etmesine müsaade edecek değiliz ve baskılarına boyun eğecek bir halimiz yok elbette. O yüzden kendi göbeğimizi kendimiz kestik ve dışa bağımlılığı minimize ettik.

İnsansız hava araçları, silahlı ve silahsız insansız hava araçlarını, silahsız keşif uçaklarımız, atak helikopteri, Altay tankı, piyade tüfeği, polis tabancaları, gece görüş dürbünü, otomatik ağır makinalı tüfekler, keskin nişancı tüfeği ve daha nice alanda savunma sanayide dışa bağımlılığı azaltan, onca teknolojik eksiklikleri gideren bir döneme girmiş durumdayız. Ayrıca seri üretime giren silahları ihraç eden bir Türkiye var artık. 

Enerji yatırımları, faiz entrikaları, dizi ve filmlerdeki ahlaksızca yazılan senaryolar, dernek ve vakıflar aracılığı ile hukuki zeminin kılıfına uydurulmuş, yeni neslin kişilik ve ahlakını bozmayı, küçük ve orta halli esnafın ticaretinin sekteye uğramasını hedefleyen projelerin farkında olmalıyız. 

Ustanın Dediği gibi CEHENNEM OLSA GELEN, GÖĞSÜMÜZDE SÖNDÜRÜRÜZ. 

VESSELAM

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.