banner249

Polisin baskın yaptığı villadan cezaevi firarileri çıktı 

Aydın’da polisin ihbar üzerine baskın yaptığı Soğucak’taki bir villadan 22 ayrı suçtan aranan ve toplam 29,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ikisi cezaevi firarisi 3 kişi çıktı. 

Polisin baskın yaptığı villadan cezaevi firarileri çıktı 
banner240

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ile Asayiş Büro Amirliği ekipleri Soğucak Mahallesinde bir sitedeki yazlık olarak kullanılan villaya ortaklaşa olarak operasyon gerçekleştirdi. Resmi ve sivil ekipler tarafından Soğucak Mahallesindeki villanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan Kuşadası Polisi, villaya girerek içeride bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı. 
Gözaltına alınan şüphelilerin polis tarafından yapılan GBT sorgulamasında Y.E.C. (34) isimli şüphelinin 4 ayrı suçtan arandığı, cezaevi firarisi olduğu, ayrıca 2 yıl 6 ay kesilmiş cezasının olduğu, H. K.(29) isimli şüphelinin 9 ayrı suçtan arandığı, cezaevi firarisi olduğu ve 6 yıl 9 ay kesilmiş cezasının bulunduğu A.Ö. (34) isimli şüphelinin ise yine 9 ayrı suçtan arandığı, cezaevi firarisi olduğu ve 20 yıl 2 ay kesilmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Ayrıca, gözaltına alınan şüphelilerden H.K.’nin üzerinde bir adet ruhsatsız 9 mm çapında Glok 32 ibareli tabanca ile 28 adet dolu fişek ele geçirilirken, villada yapılan aramada ise Hunter marka pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 2 adet fişek ile uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamaları yapılan 3 kişi mahkemeye sevk edildi. Hükümlü ve tutuklunun kaçması, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, hırsızlık, mala zarar verme, suç eşyasının satın alınması ve kabul edilmesi, yaralama, tehdit gibi suçlarla çıktıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlılar, cezaevine konuldu. 
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 4 KİŞİ DAHA YAKALANDI 
Bu arada, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Devriye Ekipler Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan ve aralarında kesinleşmiş hapis cezaları da bulunan 4 kişi daha yakalandı. 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A. A. K. (36), 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.Ç. (62), yaralama suçundan aranan B.G.(34) ve 10 ay kesinleşmiş hapis cezası B.G.(28) isimli şüpheliler gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER