banner249

Polis yakaladı mahkeme serbest bıraktı

Aydın’da bir gazetecinin aracı geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından seyir halindeyken kurşunlanmıştı. Polisin başlattığı soruşturma üzerine  olayın failleri O.N.M ve C.Ş isimli kişiler yalanarak gözaltına alındı. 

Polis yakaladı mahkeme serbest bıraktı
banner240

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Germencik İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 22.04.2017 günü saat 00.20 sıralarında, Güzelhisar Gazetesinde çalışan Mustafa Yayla isimli şahsın D550 Karayolu Söke kavşağında silahlı saldırıya uğradığı ihbarı üzerine inceleme başlattılar.

Yapılan incelemede Mustafa Yayla’nın kullandığı aracının sol arka lastiğinin patlamış olduğu ve plastik jant kapağının üzerinde üç adet mermi giriş deliğinin olduğu bir adet 9 mm çapında boş fişek kovanı, sol arka lastiğinin üzerinde olduğu tespit edildi.
Pts sisteminde yapılan inceleme ve araştırmada Mustafa Yayla’nın aracının geçişinin öncesi ve sonrasında O.N.M. isimli şahsın kullandığı beyaz renkli bir otomobilin olduğu belirlendi.
Araştırmaların derinleştirilmesi sonucunda Mustafa Yayla ile O.N.M ve C.Ş isimli şahıslar arasında Germencik sanayi mevkiinde tartışma çıktığı, tartışmadan sonra her iki aracın Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesine gittiği tespit edildi.
Olay sonrasında yakalanan O.N.M ve C.Ş isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan iki şahıs adli makamlarca ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER