banner249

Onların ki 'Siyah-Beyaz' bir aşk hikayesi

Aydın’da yaşamlarını birleştiren genç çift taraftarı oldukları Beşiktaş’a olan bağlılıklarını da nikahlarında gösterdi. Genç çift Nikah işleminin ardından genç çift kartal pozu vererek, mutluluklarını tuttuğu takımın simgesiyle paylaştı. 

Onların ki 'Siyah-Beyaz' bir aşk hikayesi
banner240

Efeler İlçesinde yaşayan ve aynı zamanda Beşiktaş tutkunu olan Süleyman Vural ile Evrim Sakarya nikah törenlerine siyah beyaz forma ile katıldı. Beşiktaş aşığı olan Süleyman Vural ile Evrim Sakarya Efeler Belediyesinin Çeştepe Nikah Salonunda düzenlenen nikah törenine genç çift arkalarında Beşiktaş kulübünün kuruluş yılı olan “1903” yazılı siyah forma ile gelirken, damat Süleyman Vural beyaz pantolon, gelin Evrim Sakarya ise beyaz etekle katıldı. Genç çift uzun süren birlikteliklerini kıyılan nikahla taçlandırırken, nikah sonrası genç çift kartal pozu vererek, mutluluklarını tuttuğu takımın simgesiyle paylaştı.
Beşiktaş aşığı olan Süleyman Vural ile Evrim Sakarya çifti Beşiktaş’ın kendileri için bir tutku olduğunu belirterek “ İkimiz Beşiktaş’ın hiçbir maçını kaçırmayız. Ortak tutkumuz; nikah için karar aldığımızda aşığı olduğumuz takımın renkleriyle nikah törenine gitmeye karar verd

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER