banner249

Gazeteci damada takı yerine klavye ve fotoğraf makinesi taktılar

Aydın ve Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan Veysel Karahan’a, meslektaşları takı yerine klavye ve fotoğraf makinesi taktı. Düğüne katılanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Gazeteci damada takı yerine klavye ve fotoğraf makinesi taktılar
banner240

Aydın ve Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan bir internet haber sitesi imtiyaz sahibi Veysel Karahan’a, düğününde meslektaşları tarafından, takı yerine klavye ve fotoğraf makinesi taktı. Nazilli Sanayi Sitesi Kooperatif Salonu'nda Veysel Karahan ile Figen Kesmez'in hayatını birleştirdiği düğünde, takı merasimine geçildiğinde gazetecilik yapan Karahan’ın meslektaşları, takı yerine klavye ve fotoğraf makinesi taktı.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı düğünde Karahan, meslektaşlarına açıklamalarda bulunarak, “Durum karşısında çok şaşırdım. Yaşadıklarım unutulmaz bir an olacak. Sanırım benim klavye tutkunu olduğumu da bildiklerinden böyle yaptılar. İlginç ama sevindim. Artık altın takmamak için mi böyle yaptılar bilemiyorum” diye konuştu.

Karahan’ın hayatını birleştirdiği gelin Figen Kesmez ise yaptığı konuşmada, “Yaşanan olay karşısında şaşırdım. Bence klavye az bile. Böyle gece gündüz çalışan birine monitör de takmalıydılar” ifadelerini kullanarak, damadın meslektaşlarını güldürdü. Düğün oynanan oyunların ardından sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER