banner249

Belediye kesti muhtar yıkadı

Aydın’ın Efeler ilçesi Kocagür mahallesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA ekipleri tarafından 50 çocuğa bayram traşı yapıldı. Tıraşı biten çocukları, Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı ise yıkayıp serinletti.

Belediye kesti muhtar yıkadı
banner240

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı'nın talebini geri çevirmeyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, AYBA ekiplerini mahalleye yönlendirerek 50 çocuğa bayram tıraşı yaptırdı. Muhtar Akrancı da tıraş sonrası mahalle meydanında çocukları yıkayarak sıcak mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklara karşı serinletti.

Taleplerini geri çevirmediği için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı, "Mahallemizde yaklaşık 50 çocuğumuzu, Büyükşehir Belediyesi AYBA tarafından bayram tıraşı yaptırdık. Bizlerin her dediğini yapan, bir telefonumuzla hizmet veren başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim" diyerek Başkan Çerçioğlu ve daire başkanlarına teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER