banner249

71 yaşındaki Durmuş amcadan örnek davranış

Nazilli’ye bağlı Bağcıllı Mahallesine yalnız yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Gençoğlu, organlarını bağışlayarak insanlık dersi verdi. 6 yıldır devlet himaye ve korumasında olan Gençoğlu, "Devletim bana bakıyor. Ben de organlarımı bağışlayarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim" dedi. 

71 yaşındaki Durmuş amcadan örnek davranış
banner240

Aydın’ın Nazilli İlçesi Bağcıllı Mahallesinde yalnız yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Gençoğlu, devletin kendisine bağladığı 3 aylık yaşlılık maaşı ve evde bakım hizmetleri nedeniyle duyduğu minnet borcunu ödemek için organlarını bağışladığını söyledi. 

Yaklaşık 6 yıldır devletin kendisine baktığını ve maaş bağladığını söyleyen Durmuş Gençoğlu, “Allah devletimize zeval vermesin. Ben yalnız yaşıyorum ama devletim sağ olsun bana sahip çıktı. Üç ayda bir yaşlılık maaşı alıyorum. Evime de geliyorlar. İhtiyaçlarımı soruyorlar. Kendimi devletime borçlu hissettim, organlarımı bağışlamaya karar verdim” dedi. 

Aydın il sağlık müdürlüğüne müracaat ederek organlarını bağışladığını söyleyen 71 yaşındaki Durmuş Gençoğlu, vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyleyerek insanlık dersi verdi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER