banner249

Nazilli Belediyesi’nden örnek çalışma

Su israfının önlenmesi ve kaynakların korunması için çalışmalar yapan Nazilli Belediye ekipleri, devlet karayolu üzerindeki park ve refüjlerde damlama sistemlerini yenilemek için harekete geçti.

Nazilli Belediyesi’nden örnek çalışma
banner240

Türkiye genelinde kişi başına düşen su miktarının azalması, kuraklığın artması ve doğal tahribatın yaygınlaşmasın ardından harekete geçen Nazilli Belediyesi, devlet karayolu üzerindeki park ve refüjlerde damlama sistemlerini yenileme çalışması başlattı.

YÜZDE 60 TAMAMLANDI

Yapılan çalışmalarla hem su hem de iş gücü noktasında ciddi tasarruf sağlandığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Daha az kaynak kullanarak daha fazla alanda sulama çalışması yapılması için çalışmalarımızı başlattık. Bugün itibariyle kentimizdeki söz konusu alanların yüzde 60’ında bu çalışmaları tamamladık. Şehitler Bulvarı, Mehmet Yüzügüler Sokak, Mergen ve Dallıca Çayı kenarı, Gölet Park, Yeşil Mahalle 1857 Sokak ve 50 Yıl Köprüsü’nün alt ve üst kısımlarında çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmalarla toplamda 10 bin metrekare damlama sulama sistemi döşemesini kentimize kazandırmış olduk. Bu çalışmaların artırılması ve örnek teşkil etmesi adına faaliyetlerimize kentimizin tamamında devam edeceğiz” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER