banner249

Telefonla tanıştı evini soydu 

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde, telefonla tanıştığı kişinin evini soyan ve bu eşyalara karşılık 5 bin lira isteyen şüpheli jandarma tarafından yakalandı. 

Telefonla tanıştı evini soydu 
banner240

Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan ilçesi Kavaklı Mahallesinde yaşayan A.Ç., telefon ile tanıştığı R.C’nin evine geldiğini, şüpheliyi evde bırakarak kendisinin işe gittiğini, iş yerinden eve geldiğinde evde bulunan 1 adet ruhsatlı av tüfeği, tüfeğe ait 9 adet fişek, 1 adet faturalı kurusıkı tabanca ve 1 adet laptopunun R.C tarafından çalındığını iddia ederek jandarmaya şikayette bulundu. A.Ç., R.C’nin cep telefonu ile mesaj atarak kendisinden eşyalarına karşılık 5 bin lira istediğini beyan etti. 

Şüpheliyi suçüstü yakalamak isteyen Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, A.Ç’yi şüpheli R.C. ile telefonla görüştürerek buluşma yeri ayarlandı. Buluşma yeri olan Nazilli ilçe merkezine gelen R.C., araç içerisindeki çalıntı malzemelerle birlikte suçüstü yakalandı. Şüphelinin yapılan sorgusunda motorlu taşıt hırsızlığı, ev ve iş yerinden hırsızlık suçlarından geçmişe dönük suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Ele geçirilen malzemeler A.Ç’ye teslim edilirken, gözaltına alınan şüpheli adli makamlara sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER