banner249

Ocağı yakmak isterken kahvehaneyi yaktı

 Aydın’da bir kahvehanede tüp gaz kaçağı nedeniyle alev alan ocak bir anda etrafı sardı. Çıkan yangın kısa büyüyerek hem kahvehaneyi, hem de yanındaki marketi sardı. Yangında tüpü patlamaması faciayı önledi.

Ocağı yakmak isterken kahvehaneyi yaktı
banner240

Yangın Söke'ye bağlı Yenidoğan Mahallesi 39. Sokakta bulunan kahvehanede çıktı. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde kahvehaneyi açan Karagöz Çevik ilk olarak çay ocağını yaktı. Tüp gaz kaçağı nedeniyle alev alan ocak bir anda etrafı sardı. 65 yaşındaki Karagöz Çevik kendisini dışarı zor attı. Plastik kaplama olan çatı tutuşunca kısa sürede tüm kahvehaneyi saran alevler yan tarafında bulunan markete de sıçradı. Olay yerine gelen Söke itfaiye ekipleri söndürme çalışması yaptı. Kahvehane ve market olmak üzere iki iş yerinde büyük hasar meydana gelirken, ölüm ya da yaralanmanın olmayışı sevindirdi.
Kendisi gazeteleri almak için çıktığını ve dükkanda olmadığını beliren Kahvehane sahibi Adem Çevik, "Döndüğümde gördüğüm manzara karşısında şaşkına döndüm. Gaz sızmasından dolayı bir anda alevler her tarafı sarmış. Allah’tan can kaybı yok. Plastik tavan olduğu için yan tarafa da sıçradı. Zararımız büyük" dedi.
Yenidoğan mahalle muhtarı Tuncay Tunç; "Tüpün patlamaması daha büyük bir felaketi önlemiş. Zararın cana gelmemesi tesellimiz oldu. Esnafımız mağdur durumda. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER