banner249

Mahallenin başına bela olan genç polisten kaçamadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, bir kadını evinde darp eden ve birkaç sokak ileride bir erkeği evinde bıçaklayan saldırgan polisten kaçamadı.

Mahallenin başına bela olan genç polisten kaçamadı
banner240

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Ilıcabaşı Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ilıcabaşı Mahallesi 658 Sokakta yaşayan S.K. isimli kadını henüz belirlenemeyen bir nedenle darp ederek olay yerinden ayrılan S.S. (22), birkaç dakika sonra 668 Sokakta tartıştığı A.A’yı ise evinde bıçakla yaraladıktan sonra bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlı ekipleri sevk edildi.
Yaralı A.A., ambulansla ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde kaçan S.S. ise, kısa süre içerisinde Ilıcabaşı Mahallesi Cennet Park yakınlarında polis ekipleri tarafından yakalandı. S.S’nin saldırıdan sonra attığı bıçak da bulunarak muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
adalet
adalet - 5 yıl Önce

polis o itide muhafaza altina almıştir. yapilan yapanın yanına, cektigi de mazlumun yanina kăr kalıyor. polisin etkisi korkusu olsun bu itlere. iki kere düsünsünler insanlara zarar verirken. Allah çocuklarimızı böyle şer şerefsizlerinden korusun

SIRADAKİ HABER