banner249

Hırsızın pişkini poz düşkünü çıktı!

Aydın’ın Karacasu ilçesinde, hırsızlık girişimi sırasında polis ekipleri tarafından yakalanan zanlılarının adliye girişinde görüntü alan basın basın mensubuna “Saçım düzgün değil çekme” diyerek rahat tavırlarda bulunmaları şaşkınlığa sebep oldu.

Hırsızın pişkini poz düşkünü çıktı!
banner240

Karacasu'da geçen yıl iki ayrı evden 20 bin lira tutarında ziynet eşyası ve nakit para çalınması olaylarına karıştığı tespit edilen ve hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenilen hırsız Karacasu’da yine bir eve girmek üzere olduğu sırada kardeşi ile birlikte yakayı ele verdi. Karacasu Emniyet Amirliği ekiplerinin başarılı operasyonu ile gözaltına alınan kardeş hırsızlık zanlıları G.B (38) ile G.B (40) adliyeye sevk edilmelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Nazilli Kapalı Cezaevine gönderildi.
Zanlılardan birinin Karacasu Adliyesine girişinde görüntü alan basın mensubuna “Saçlarım düzgün değil fotoğraf çekme. Daha çekeceksen makyaj yapayım” ifadelerini kullanması zanlının rahatlığını gözler önüne serdi.


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER