banner249

Elektrik sobası 2 daireyi kül etti 

Aydın’da, elektrik sobasının devrilmesi nedeniyle çıkan yangında iki apartman dairesi küle döndü.Alevlere teslim olan evlerde yaşayan 2 kadın ile 4 çocuk komşuların yardımıyla kurtarıldı. 

Elektrik sobası 2 daireyi kül etti 
banner240

Yangın, Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 1981 Sokak numara 3 adresinde bulunan 5 katlı apartmanın 2’nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Serhat Al’ın oturduğu evde elektrik sobasının devrilmesi nedeniyle yangın çıktı. Halının tutuşmasıyla başlayan alevler tüm evi sararken, evde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından pencereden yükselen alevler, apartmanın 3’üncü katında bulunan daireye de sıçradı. Evden dumanların yükseldiğini fark eden çevredeki vatandaşlar ihbarda bulunurken yanan evlerde yaşayanların imdadına koştu. Alevlerin içerisinden vatandaşlar yardımıyla 2 kadın ve 4 çocuk kurtarıldı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumandan etkilenen 6 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri bir saat süren çalışma ile yangını kontrol altına aldı. Yangında iki ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER