banner249

Yapmadıkları hainlik kalmamış!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği hain darbe girişiminden sonra gerçekler tek tek ortaya çıkarken, kanlı darbe girişimin yaşandığı gece, örgütün siber timleri tarafından tüm kurumsal şirketler, kamu ve devlet sitelerine saldırdığı belirlendi.

Yapmadıkları hainlik kalmamış!
banner240

Fetullahçı Terör Örgütü'nün FETÖ'nün siber tim kurduğu bilgisi alınırken, bu timin darbe girişiminde de görev aldığı belirlendi. 15 Temmuz akşamı askerlerin harekete geçmesiyle beraber FETÖ yanlısı siber timler, kamu ve devlet sitelerine saldırılar düzenledi. Yapılan saldırılar sebebiyle bir müddet sitelere erişim sağlanamadı.

GÖNÜLLÜ HACKERLER YOĞUN MÜCADELE VERDİ
15 Temmuz gecesi yapılan saldırıyı fark eden kahraman Türk hackerlar da saldırıya anında karşılık vererek olabilecek kötü sonuçları engelledi. Saldırıyı engelleyen Türk hackerlar, olası bir saldırı ihtimalini de düşünerek sabaha kadar bilgisayarları başından ayrılmadı.
 
TÜRK HACKERLER TWİTTER’DA BÜYÜK MÜCADELE VERDİ
FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi en çok Twitter'da algı yönettiğini ifade eden Siber Güvenlik Uzmanı Fuat Turgud, "Hain darbe girişiminin olduğu gece yapılan saldırlar da gönüllü Türk hackerlar aralıksız bir şekilde engellemeye çalıştı. Vatandaşlarımız sokaklarda, bilişim uzmanlarımız da bilgisayar başında savaş verdi. Bu saldırılar engellenmeye çalışılsa da bir takım veriler, şahsi sosyal medya, telefon, adres bilgileri, kredi kart bilgileri, çaldılar. FETÖ hackerları sosyal medyada algı oluşturmak amacı ile hitleri yüksek sayfalar satın alarak veya hackleyerek oradan paylaşım yaptılar. Bu grupların en çok algı yönettiği yer de Twitter oldu. Twitter'da gündemlere yazdıkları yazılım ve satın aldıkları yazılımlar ile gündem çalışmaları yapıp yalan yanlış algıları yönettiler" dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER