banner249

Vekil ama hiç silahı yok!

Bireysel Silahlanmanın her geçen gün arttığı ülkemizde, TBMM’de iki dönemdir görev yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in hiç silah edinmediği öğrenildi.

Vekil ama hiç silahı yok!
banner240

 Aydın’da düzenlenen Tarım Fuarı’nda stantlara ziyaret ederek Karadenizli bir silah firmasının standını da ziyaret eden Milletvekili Mehmet Erdem, “Beğendiğiniz silah var mı? Hangisini alacaksınız sorusuna” Hiç silah edinmedim ve silah da almayacağım. 


Bizim silahımız Abdesttir” diye cevap verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğu Milletvekili kendilerine tanınan silah edinme hak ve imkanlarından bazı vekillerin defalarca faydalandığı öğrenilirken iki dönemdir AK Parti Aydın Milletvekilliği yapan Mehmet Erdem’in hiç silah edinmediği öğrenildi. 

Aynı zamanda TBMM Tarım Komisyonu üyesi olan Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın’daki tarım fuarında stantları ziyareti sırasında Karadenizli bir firmanın silah standında gazetecilerin sorusu üzerine bugüne kadar silah edinmediğini açıkladı. Stantta incelemelerde bulunduğu sırada, gazetecilerin “Silaha merakınız var mı, silah almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Bizim silahımız Abdestimizdir” diyerek cevap veren Milletvekili Mehmet Erdem, “Bugüne kadar hiç silah almadınız mı?” sorusuna ise “Bugüne kadar hiç silah almadım ve hiç silahım olmadı çünkü silaha hiç merakım olmadı ve ihtiyaçta duymadım. 

Çünkü silah insanın başına ya kaza ya bela getirir diye düşünüyorum. 
Bizler her türlü kazadan ve beladan Mevla’sına sığınan insanlarız. Bu nedenle de Milletvekili olmamızdan dolayı bu konu da sağlanan tüm kolaylıklara ve imkanlara rağmen silah edinmeyi de hiç düşünmedim. 

Bundan sonra da silah edinmeyi hiç düşünmüyorum ve Allah kimseye silah kullandırmayı da nasip etmesin. Dediğim gibi bizim silahımız abdestimiz, gücümüz imanımız, koruyucumuz da Rabbimizdir” diyerek milletvekili olmasına rağmen silah edinmediğini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER