banner249

Terörü lanetliyoruz

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör olaylarından dolayı açıklama yapan Denizli protokolü terörü ve destekleyenlere lanet okudu.

Terörü lanetliyoruz
banner240

ZOLAN, TERÖR HEP MAĞLUP OLACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul’da çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, “Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki: Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu canileri ve onun destekçilerini mağlup edecektir” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Mesajında güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen alçak saldırıların; vatanın ve milletin birlik ve bütünlüğüne kast ettiğini belirten Başkan Zolan, “Ülkemizin huzurunu ve refahını hedef alan bu alçak saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacaklar” dedi. İnsanlığın utanç vesikası olan haysiyet yoksunlarına misliyle cevap verileceğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu mübarek günde ülkemin birlik ve beraberliğine göz diken canileri ve onun destekçilerini bir kez daha nefretle kınıyorum. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır” dedi.

Adı ne olursa olsun eli kanlı hain terör örgütlerinin kadim Türk milletini silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Milletimiz, vicdanlara sığmayan bu menfur saldırı karşısında metanetli ve vakur duruşunu koruyarak, bu zor günleri de aşacaktır. Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacak; kardeşliğimizi zedeleyip bizi birbirimize düşürmeye çalışan kalleşlerin oyununa asla gelmeyeceğiz. Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki: Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu canileri ve onun destekçilerini mağlup edecektir” ifadelerini kullandı.

Haince düzenlenen menfur saldırıyı ve faillerini lanetleyen Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Menfur terör saldırısında şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Polis Teşkilatımıza milletimize başsağılığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.”

SUBAŞIOĞLU BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR
Başkan Subaşıoğlu açıklamasında, "Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden Beşiktaş'ta ki saldırıyı lanetliyorum. Ülkemizi ve bizleri derin üzüntüye boğan hain saldırıda  görevi başında şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başşağlığı diliyorum. Bilinmelidir ki, yaşanan tüm hain saldırılara rağmen birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklardır. Türk Milleti olarak hiçbir saldırıya boyun eğmeceğiz, millet olarak her zaman bir bütün olduk olmayada devam edeceğiz. Milli birlik ve beraberliğimizi bölmeye çalışan bu saldırılar karşısında Türk Milleti, her zamankinden daha güçlü şekilde birliğini ortaya koyacaktır. Milletimizin başı sağolsun"

GÜRLESİN TERÖRÜ VE DESTEKLEYENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM
Terörü ve teröre destek verenleri lanetlediklerini dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Dün akşam İstanbul’da gerçekleştirilen, Ülkemizin istikrarını, Milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan hain ve alçak terör saldırısını ve terörün her türlüsünü lanetliyor, şiddetle kınıyorum" diye konuştu.
Gürlesin "Devletimize ve Milletimize yönelik gerçekleştirilen, bu hain, kalleş ve alçak saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak ve sonuçsuz kalacaktır. Milletimize yönelik tüm saldırı ve tehditler tarih boyunca olduğu gibi bu günde bertaraf edilecektir. Devletimizin bu terör saldırılarını gerçekleştiren terör örgütlerine, yerli işbirlikçilerine ve arkasındaki dış güçlere en kısa sürede gerekli cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur" ifadesinde bulunarak şunları söyledi:"İçinde bulunduğumuz dönemde teröre ve bütün şer odaklarına karşı birlik ve beraberlik içinde ortak hareket ederek, Devletimizin ve güvenlik güçlerimizin terör örgütleri ile olan mücadelesine her türlü desteği vermemiz büyük önem taşımaktadır. Bir kez daha dünkü hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun."

KOCASERT HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR
İstanbul'da 29 kişinin şehit, 166 kişinin yaralandığı hain terör saldırısı sonucu, Denizli Platformu adına Dönem sözcüsü ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert kınama mesajı yayınladı.

Kanlı eller bir kez daha işbaşındaydı ve İstanbul'umuzda gerçekleştirdikleri kalleş bir saldırı ile Türkiye'ye zarar vermeyi hedeflediler. Hain ve alçak odakların bilmesi ve unutmaması gereken gerçek şudur ki bu tür saldıralar Türkiye'nin birliktelik ruhunu daha da güçlendirmektedir. Cumartesi gecesi İstanbul'da gerçekleşen hain ve alçak saldırıyı planlayanlar ve uygulayanlar hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar. Menfur saldırı sonrasında şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına Başsağlığı, yaralımıza acil şifalar diliyoruz.

ERDOĞAN TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen hain terör saldırısı sonrasında yaptığı açıklamada, “Terör asla amacına ulaşamayacak, ülkemize ve milletimize diz çöktüremeyecekler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından çevik kuvvet ekiplerinin bulunduğu araca yönelik saldırıda 38 kişinin şehit olduğunu, 155 kişinin de yaralandığını üzülerek öğrendiklerini ifade eden Başkan Erdoğan, “Terörü lanetliyoruz. Ülkemizi hedef alan bu saldırılar bizi yıldıramayacak. Biz, milletçe diz çökmeyeceğimizi, terör örgütlerine ve özellikle de arkalarındaki küresel güçlere haykırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’yi hedef alan saldırıların birlik, beraberlik ve huzurunu bozamayacağını vurgulayan Başkan Erdoğan, “Şehit ateşleri, yüreğimize düştü. Ancak milletçe dimdik ayaktayız. Ülkemiz büyük badireler atlatmaya devam ediyor. Gezi olaylarıyla başlayan 17-25 Aralık, 15 Temmuz işgal girişimi ve son olarak ekonomi üzerinden devam eden ülkemiz üzerindeki oyunlar, maalesef bombalı saldırılarla sürdürülüyor. Biz millet olarak topraklarımıza her zaman sahip çıktığımızı gösterdik. Terör örgütleri ve arkasındaki küresel güçler de bilsinler ki ‘Türkiye diz çökmeyecek’. Terör asla amacına ulaşamayacak.” diye konuştu.

“Teröre karşı yürütülen mücadelenin karlılıkla devam etmesinin çok önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Terörü ve bundan medet umanları lanetliyorum. Hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

TEFENLİLİ TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ
Terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade eden Denizli Ticaret Borası Başkanı İbrahim Tefenlili, İstanbul Beşiktaş’ta 30’u polis, 38 kişinin şehit olmasına, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olan bombalı terör saldırıları lanetlediklerini ifade etti.

PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülke ve millete saldırdığını belirten Denizli Ticaret Borası Başkanı İbrahim Tefenlili,, “Bu hainler şehit kanı ile sulanan vatanımızda asla emellerine ulaşmayacaktır. Millet ve devlet olarak bu hain terör örgütlerinin üstesinden geleceğimizin hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hain ve kalleşçe saldırılar bizi ve kahraman polislerimizi asla yıldıramaz. Bu vatan için yüzyıllardır dökülen kanlara yenisinin ekleneceğini bilerek görevi başında olan kahraman polislerimiz ve polis adaylarımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değişiyle, ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışıyla mücadele eden bir milleti yolundan döndürecek bir silah daha icat edilmedi” dedi.
Allah’ın yardımıyla, terör örgütlerinin, teröristlerin ve onların arkalarındaki güçlerin üstesinden gelineceğinden kimsenin şüphesinin olmamasını isteyen Seven, şunları söyledi:
“Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, huzuru ve güvenliği için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen, alçaklara, hainlere, kalleşlere karşı bugün ve her zaman kahraman polisimizin yanındayız. Gün birlik olma, dik durma günü. Terör örgütleri ve destekçilerine karşı 80 milyon tek yüreğiz. Terör örgütlerini bir kez daha şiddetle lanetliyor; hain saldırıda şahadete yürüyen polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER